Zoek voor autoverhuur in Dubai

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Dubai

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Dubai

Huur een auto in Dubai via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. In 1971 kwamen zeven Emiraten bijeen om de Verenigde Arabische Emiraten te vormen. Abu Dhabi (de hoofdstad); Dubai (het commerciële centrum); Sharajah, Ajman, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain en Fujairah. Autohuur in Dubai maakt het gemakkelijker voor u om deze geweldige stad in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Dubai

Dubai is een stad die voor toerisme is gebouwd. De stad is het toppunt van zand, zon en winkelen en dit alles met zo veel elegantie en flair uitgevoerd. In een dag kun je ruige bergen, zandstranden, welige groene parken, drukke soeks en moderne winkelcentra. En alsof dat alleen al niet genoeg is, zijn er ook veel sportactiviteiten zoals golf, tennis, fietsen, windsurfen, vissen en zelfs speedbootracen. Als u van winkelen houdt dan is landen in Dubai te vergelijken met in paradijs belanden. Er zijn soeks waar specerijen, goud, koffiepotten, zijde, katoen en veel meer worden verkocht, of luxe moderne winkelcentra met talloze geneugten om te aanschouwen.

Dubai per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Wandel langs de oevers van de kreek en denk aan de oude handelstradities van de stad, of relax in een van de vele mooi aangelegde tuinen en parken – waar je heerlijk even afstand kunt nemen van het stadsleven. Als je werkelijk het stadsleven wilt ontsnappen ga de stad dan uit om de bergtoppen of de woestijn met zijn rotsachtige vlakten en hoge duinen te verkennen.

Boek uw huurauto nu