Zoek voor autoverhuur in Malaga

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Malaga

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Malaga met easyCar – de voordelige online autoverhuurspecialist. Malaga heeft de wereldberoemde kustlijn van de Costa del Sol en is een van de meest aantrekkelijke en ontspannen provincies in Spanje. Huur een auto in Malaga en u kunt een ontdekkingstocht maken door dit warme en hartelijke gebied boordevol verborgen verassingen.

Autoverhuur Malaga

Voordelige autohuur in Malaga

Malaga is beroemd vanwege de badplaatsen die langs de kustlijn liggen. Zij bieden de perfecte bestemming voor zonaanbidders, watersporters of als u gewoon naar een beetje ontspannen luxe zoekt! Ten westen van de luchthaven liggen de badplaatsen Torremolinos, Fuengirola, Marbella en Steponabella aan de oceaanroute. Ten oosten van de stad vindt u de Axarquia streek, met een rotsachtiger kust en minder drukke dorpjes, zoals Torre del Mar en Nerja. De plaatselijke stadjes zijn het bezoeken per huurauto zeker waard, en liggen veelal op minder dan een halve dag afstand.

Malaga per auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Met het huren van een auto in Malaga kunt u een aantal van de luxe badplaatsen en plaatselijke vissersdorpjes in uw eigen tempo bekijken. U kunt een ritje maken naar El Chorro en genieten van de rust en schoonheid van het Merendistrict van Malaga. De stad Malaga zelf is de provinciale hoofdstad en biedt een aantrekkelijke uitvalsbasis voor bezoekjes aan de Costa per huurauto. Malaga, de geboorteplaats van Picasso, huisvest een van de beste collecties van zijn werk in de hele wereld en het uitstekende Museo Picasso. Veel toeristen gaan echter alleen rechtstreeks naar het strand vanaf de luchthaven van Malaga die 6km van de stad af ligt.

Boek uw huurauto nu