Zoek voor autoverhuur in Italië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Italië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Italië

Huur een auto in Italie via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Het modieuze, oude, levendige en schitterende Italie is een land waar het grote aantal attracties en avonturen u naar adem zullen doen snakken. easyCar biedt autohuurfaciliteiten op locaties in geheel Italie met inbegrip van Milaan, Napels, Rome, Florence, en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over het land. Autohuur in Italie geeft u de vrijheid om dit prachtige land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Italië

Italië, dat naar het schijnt gemaakt is voor romantiek en magie, is een land dat elke keer dat u de hoek omslaat opwindend, bekoorlijk en betoverend is. Italië is per definitie divers, van de oude architecturale relikwieën in Rome tot de dramatische rotswanden in de Dolomieten. Met zoveel mogelijkheden is het soms moeilijk te weten wat men in Italië moet doen! U kunt skiën in een aantal van de luxe oorden in de Italiaanse Alpen, met een gondel door de kanalen van Venetië varen, genieten van de Sixstijnse Kapel in het Vaticaan, of gewoon relaxen op sommige van de smetteloze stranden aan de Middellandse Zee. Milaan is een centrum van mode en handel waar u gemakkelijk teveel geld kunt uitgeven in de designerboetiekjes en plaatselijke winkels. Napels is een bruisende historische stad vol architectuur en culturele attracties.

Italië per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Of u nu liever een mooie tocht wilt maken naar de Amalfi-kust, wilt stoppen in een van de plaatselijke vissersdorpjes en trendy badplaatsen, of naar Rome wilt reizen, het huren van een auto geeft u de vrijheid om te kiezen. Misschien wilt u wel naar de noordkust rijden en de adembenemende Cinque Terre bezoeken en genieten van de kleine stadjes die aan de rand van de steile oceaankliffen liggen.

Boek uw huurauto nu