Zoek voor autoverhuur in Alghero Airport

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Alghero Airport

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Zoek naar een huurauto op de luchthaven van Alghero

Alghero Airport fungeert als toegangspoort tot Noord-Sardinië en ligt op ongeveer acht kilometer afstand van Alghero, net buiten de stad Fertilia. Het is één van de drie belangrijkste luchthavens van het eiland, de anderen zijn in de buurt van Olbia en de hoofdstad Cagliari. Een goedkope huurauto geeft u de vrijheid om al de rijke en gevarieerde geschiedenis en cultuur van Sardinië te ontdekken.

Ontdek Alghero in uw goedkope huurauto

Alghero is een prachtige, ouderwetse Italiaanse stad die na jaren van Spaanse kolonisatie nog steeds een sterke Catalaanse invloed heeft. U zult al snel zien dat de architectuur, de douane, de lokale taal van de stad en de typische gerechten allemaal sterk Catalaanse accenten bevatten. Bovendien, de bijnaam van de stad "Barceloneta" (klein Barcelona), spreekt boekdelen over het Spaanse erfgoed van Alghero. Ondanks dit is het oude centrum ook heel typerend voor oude Italiaanse steden en wordt vaak vergeleken met Sorrento en San Remo.

Terwijl u daar bent zorg ervoor dat u tijd uittrekt om gewoon te genieten van de stad. Dwaal door de geplaveide straatjes vol met bars, restaurants en boetiekjes met allerlei waren, van prachtige schoenen en handtassen, kleding en cosmetica tot de lokale specialiteit; sieraden van koraal. Een wandeling langs de zee is een must na het eten of geniet van een cocktail in één van de vele cafés of bars die uitkomen in de straten van de Piazza Civica.

Het beroemde grottencomplex van Grotta di Nettuno (Grot van Neptunus) kan worden bereikt via één van de boottochten vanuit de haven. Of rij in uw goedkope huurauto naar Capo Caccia en neem de 656 treden naar beneden naar de ingang van de grot. Na het bekijken van de magische grotten blijven vele bezoekers graag kijken naar de zonsondergang vanaf de Capo Caccia klif.

Zorg ervoor dat u profiteert van de plaatselijke stranden die bekend staan om hun fijne witte zand en turquoise wateren en wedijveren met de beroemde Sardiense Costa Smeralda stranden.

Goedkoopste huurauto’s op Alghero Fertilia Airport

Budgetluchtvaartmaatschappijen Ryanair, Thomson Airways en Air One vliegen allemaal naar Alghero Airport. Een goedkope huurauto is de ideale manier van vervoer van het vliegveld naar uw vakantieoord, dus waarom combineert u niet onze goedkope autoverhuur met één van de vele beschikbare budgetvluchten naar Alghero?

Boek uw huurauto nu