Zoek voor autoverhuur in Gerona

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Gerona

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Gerona (Girona) via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Gerona dat in het schitterende Spaanse district Catalonië ligt is een levendige en bruisende historische stad. Autohuur in Gerona is geweldig voor korte breaks of als basis om attracties in de buurt te bezoeken en ideaal als u doorreist naar Barcelona of de Pyreneeën. easyCar biedt huurfaciliteiten in Gerona evenals op locaties verspreid over geheel Spanje.

Autohuur in Gerona (Girona)

Low-cost autohuur in Gerona (Girona)

Gerona is gelegen tegen de adembenemende achtergrond van de met sneeuw bedekte Pyreneeën en een populaire bestemming voor reizigers die op weg zijn naar Barcelona of naar skioorden in de bergen. Gerona op zich is echter ook een schitterende vakantiebestemming. De stad is in tweeën gedeeld door de rivier de Onyar, met de meeste van de schitterende architectuur en toeristenattracties aan de oostkant in het oude stadsgedeelte. In de charmante atmosfeer van de middeleeuwse gebouwen en oude keistenen straatjes kunt u op uw gemak zeker wel een paar uur rondlopen. Loop over de stadsmuren bij Passeig de la Muralla voor een geweldig panoramisch uitzicht over de omgeving. Gerona heeft een bruisend, uitnodigend nachtleven, en de beste bars bevinden zich langs de Rambla de la Llibertat en Carrer Cort Reial.

Gerona per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Vele toeristen die in Gerona aankomen zoeken een huurauto voordat ze verder gaan naar Barcelona of de Pyreneeën. Er zijn ook verschillende interessante hoogtepunten in de buurt van Gerona die gemakkelijk per auto bereikbaar zijn. Het kleine stadje Figueres mag zeker niet overgeslagen worden. Figueres is de geboorteplaats van Salvador Dali en hier bevindt zich het adembenemende en beroemde surrealistische Dali Museum.

Boek uw huurauto nu