Zoek voor autoverhuur in Orlando

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Orlando

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Orlando

Huur een auto in Orlando met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Een van de beste familiebestemmingen in de wereld is Orlando, het huis van het fenomenale Disney World, dat al sinds 1971 enorme aantallen bezoekers trekt. Autoverhuur Orlando geeft u de kans om de geweldige bezienswaardigheden in de omgeving van de stad te bekijken, zoals de magnifieke Everglades.

Voordelige autohuur in Orlando

Disney World domineert de toeristische kaart van Orlando en beslaat ruim 121 vierkante kilometer met waterparken, pretparken en entertainmentvoorzieningen. Het trekt elk jaar miljoenen bezoekers. Orlando staat momenteel op de vijfde plaats van meest bezochte bestemmingen in de Verenigde Staten, en dat komt niet alleen door Walt Disney! Seaworld en de Universal Studios zijn geweldig voor dagjes uit met het hele gezin en bieden volop avontuur. In de pretparken zijn de weekenden meestal minder druk dan het begin van de week en wat accommodatie betreft is de goedkoopste tijd voor een bezoek begin augustus tot half december. De duurste tijd is tijdens de Kerst- en Paasvakanties. Het is de ideale plaats voor een familievakantie, en daarnaast is er in de streek Orlando volop vermaak in de avond te vinden met diverse thema’s, van middeleeuwse banketten tot pianobars en country & western clubs. Het is allemaal weergaloos uitstekend en onschuldig plezier.

Orlando met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Huur een auto in Orlando en neem eens een kijkje buiten de stad. U kunt wandelen, kamperen, vissen en kanoën in het Wekiwa Springs State Park. Een hoogtepunt is een tochtje met een luchtboot over de moerassen en rietvelden, een echte ervaring in Florida die niet gemist mag worden. Autoverhuur in Orlando geeft u de flexibiliteit om Florida in uw eigen tempo te ontdekken.

Boek uw huurauto nu