Zoek voor autoverhuur in Limassol

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Limassol

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Limassol (soms Lemesos genoemd) via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Limassol, de op een na grootste stad in Cyprus, heeft een rijke geschiedenis en cultuur en een levendige Mediterrane atmosfeer. Van de fascinerende archeologische locaties tot de bedrijvige activiteit van de vissershaven, Limassol is een genot voor de kenners onder de reizigers. easyCar biedt goedkope autohuurfaciliteiten in Limassol en op populaire toeristenlocaties verspreid over geheel Cyprus. Autohuur in Limassol is de beste manier om deze stad en de prachtige omgeving te verkennen.

Autohuur in Limassol (Lemesos)

Low-cost autohuur in Limassol (Lemesos)

Limassol heeft de laatste jaren een indrukwekkende renovatie ondergaan met culturele activiteiten, musea en winkelwijken die met elkaar de aantrekkelijkheid van Limassol hebben verhoogd. Limassol is terecht trots op zijn gastvrije, warme en vriendelijke bevolking en zijn levenslust. Carnavallen en festivals veranderen de stad regelmatig in een kleurrijke en opwindende speelplaats. De plaatselijke wijnindustrie is een belangrijk deel van de economie en u kunt genieten van een rondleiding door een wijngaard en de excellente Limassol wijn proeven. Zorg dat u een aantal flessen mee naar huis neemt voor uw wijnrek! Als u het nachtleven zoekt, ga dan naar het centrum van de stad waar geweldige restaurants en bars te vinden zijn.

Limassol (Lemesos) per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto en verken het magnifieke platteland in de omgeving. Het Troodos berggebied is schitterend om doorheen te rijden en onderweg kunt u in pittoreske dorpjes stoppen. Pitsilia is een ander schitterend gebied met overal wijn- en sinaasappelgaarden.

Boek uw huurauto nu