Zoek voor autoverhuur in Bazel

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bazel

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Bazel via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist.  easyCar heeft autohuurfaciliteiten in Bazel en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Zwitserland met inbegrip van Zürich and Genève.

Autoverhuur in Bazel - Autohuur in Bazel

Low-cost autoverhuur in Bazel - Low-cost autohuur in Bazel

Bazel is ongetwijfeld het kunst- en architectuurcentrum van Zwitserland met zijn 40 musea die een indrukwekkende 37 vierkante kilometer bestrijken. Maar Bazel is meer dan alleen maar musea, u kunt zeker een aantal uren doorbrengen met wandelen door de romantische laantjes en steegjes in de oude stad. Of volg een van de vijf officieel bewegwijzerde routes, elk beginnend op de Marktplatz. U kunt geheel Bazel ontdekken in een betaalbare huurauto van easyCar.

Bazel per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Ga erop uit in uw huurauto van easyCar. Breng een bezoek aan de dierentuin van Bazel, dat in 1874 werd geopend. Er zijn ongeveer zesduizend dieren van zeshonderd verschillende diersoorten binnen zijn elf ha. prachtig aangelegde tuinen, secties en natuurlijke gebieden. Ook kunt u sommige van de aantrekkelijke parken en groene ruimten van Bazel gaan verkennen, waaronder de Botanische Tuinen van de Universiteit die binnen de stadsgrenzen liggen en open zijn voor het publiek. Ga er met een low-cost huurauto van easyCar naar toe.

Boek uw huurauto nu