Zoek voor autoverhuur in Stansted Airport

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Stansted Airport

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Goedkope autoverhuur op de luchthaven van Stansted Airport

Boek uw autohuur op Stansted Airport via easyCar.nl - de low-cost, online autohuurspecialist. Het rijden naar en van de luchthaven is gemakkelijk en is goed aangegeven vanaf de toegangswegen. De luchthaven biedt valet, kort en langdurig parkeren. London Stansted Airport verwerkt meer dan 23,5 miljoen passagiers per jaar en de vraag blijft stijgen. Autohuur bij Stansted Airport is een handige en goedkope manier om uw transport van en naar de luchthaven te regelen.

Low-cost autoverhuur op Stansted Airport - Low-cost autohuur op Stansted Airport

Stansted is de op twee na grootste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk en een van de snelst groeiende internationale luchthavens in Europa. Er is één terminal en één hoofdstartbaan. Stansted dient 41 vliegmaatschappijen die naar ongeveer 164 locaties wereldwijd vliegen. Stansted is gericht op zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers, met een breed assortiment faciliteiten om u bezig en verfrist te houden. Diegenen onder u die retailtherapie zoeken kunnen terecht in de vele boetiekjes, duty free shops, boekenwinkels en allerlei soorten winkels daartussen. Met budget-vliegmaatschappijen die low-cost tarieven bieden naar talloze populaire locaties, reizen er meer mensen dan ooit tevoren.

Handig en betaalbaar

U kunt ook kiezen uit diverse eetgelegenheden in Stansted met verschillende plaatsen waar u kunt eten, zowel voor als na "security", die een assortiment sandwiches, snacks en warme en koude dranken verkopen. Wat u ook nodig heeft om uw reis zo comfortabel en prettig mogelijk te maken, Stansted kan het allemaal bieden.Stansted Airport is ook gericht op zakelijke reizigers die conferentiefaciliteiten nodig hebben, welke zich in Enterprise House naast de luchthaven bevinden. Vóór "security" kunnen internetfaciliteiten worden gevonden in de check-in zone A en op een aantal punten na "security". Er zijn tevens WiFi hotspots rond de luchthaven in de aankomst- en vertreklounges.

Boek uw huurauto nu