Zoek voor autoverhuur in Parijs

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Parijs

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Parijs

Huur een auto in Parijs via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Parijs, een van de meest romantische en adembenemend mooie steden ter wereld, is rijk aan geschiedenis en bezienswaardigheden. Van de machtige Eiffeltoren tot de eenvoudige geneugten van het caféleven, Parijs heeft veel te bieden.Autohuur in Parijs geeft u de mogelijkheid om deze geweldige stad en zijn omgeving in uw eigen tempo te verkennen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij luchthavens in geheel Frankrijk met inbegrip van Parijs, Cherbourg, Toulouse en Nice.

Low-cost autohuur in Parijs

Parijs staat bekend als de lichtstad, en 's avonds zijn alle beroemde monumenten verlicht. Het Louvre museum is enorm en u moet er voldoende tijd voor uittrekken om beroemde werken zoals de Mona Lisa en de Venus van Milo te zien. De meest bezochte attractie in Parijs is het moderne culturele centrum "Centre National d'Art et de Culture Georges Pompidou". De Notre Dame kathedraal is een van de grootste prestaties op het gebied van Gotische architectuur. Binnenin overschaduwt het enorme roosvenster een orgel met 7800 pijpen en biedt een geweldig uitzicht over de stad.Uiteraard moet er gewinkeld worden, want anders is een bezoek aan Parijs niet volmaakt! Van de couturehuizen in de avenue Montaigne tot de vlooienmarkt in Saint Ouen, voor liefhebbers van winkelen is Parijs een droom.

Parijs per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Parijs en haal het meeste uit uw bezoek aan de stad. Maak een tocht naar het adembenemende Versailles en zie de pracht van de Franse klassieke architectuur. Of rijd naar de welige bossen van Fontainebleau, een favoriet jachtslot van Napoléon. Breng een bezoek aan de studio en het huis van Claude Monet in het schitterende Seinedal en zie met eigen ogen het landschap dat hem inspireerde. Neem de kinderen mee naar het schitterende Disneyland en breng een dag door met Mickey Mouse. Huur een auto in Parijs en maak al deze attracties gemakkelijk bereikbaar.

Boek uw huurauto nu