Zoek voor autoverhuur in Boston

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Boston

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Boston via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Boston, de ontspannen en kosmopolitische stad aan de oostkust van Amerika, is een van de meest bezochte steden in de Verenigde Staten. Met een levendig stadscentrum en het welige omringende platteland van New England is Boston een geweldige plaats voor een stadsbezoek. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Boston en bij luchthavens en populaire toeristenbestemmingen verspreid over de Verenigde Staten. Autohuur in Boston geeft u de vrijheid om deze fantastische stad en zijn nabijgelegen attracties op uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Boston

Low-cost autohuur in Boston

Een goede manier om Boston en zijn geschiedenis te leren kennen is het maken van een van Amerika's eerste historische wandeltochten, de Freedom Trail. De twee tot drie uur durende tocht langs 16 historische locaties omvat twee eeuwen Amerikaanse geschiedenis en is een geweldige introductie tot het koloniale erfgoed van Boston. Een andere stuk geschiedenis tot leven gebracht is de enscenering van de Boston Tea Party die u kunt bijwonen. Op 16 december 1773 gooiden een groep mannen die zichzelf de "Sons of Liberty" noemden 45 ton thee in de haven van Boston als protest tegen de belastingheffing door de Britse regering. Het moderne Boston is een minder explosieve stad, met een dynamisch muziekleven en de Faneuil Hall Market waar men heerlijk kan winkelen.

Boston per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Een goedkope huurauto in Boston maakt het voor u gemakkelijk om rond te reizen en de omgeving te verkennen. U kunt door het geweldige platteland van New England rijden of de rivier oversteken naar Cambridge om de atmosfeer van de Ivy League Universiteit van Harvard in u op te nemen.

Boek uw huurauto nu