Zoek voor autoverhuur in Faro

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Faro

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Faro via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Faro is de toegangspoort tot het schitterende Algarve district in Portugal, en een drukke en bruisende havenstad die een genot is om te gaan verkennen voordat u zich in de richting van het strand begeeft! Autohuur in Faro geeft u de vrijheid om de stad en de omgeving in uw eigen tempo te verkennen, waarbij u kunt genieten van bijvoorbeeld schilderachtige plaatselijke dorpjes, rustige stranden, golfterreinen van wereldklasse en opwindende waterparken.

Autohuur in Faro

Goedkope autohuur in Faro

Alhoewel veel mensen slechts kort in Faro verblijven voordat ze verder gaan naar de beroemde stranden van de Algarve, is de stad in feite een geweldige plaats om een paar dagen door te brengen. Rond de Oude Stad (Cidade Velha) liggen witgekalkte huizen en straten vol bloemenmanden, terwijl in geheel Faro een goede selectie levendige bars en uitmuntende restaurants gevonden kan worden. Een bizarre en onvergetelijke attractie is de macabere Capela d’Ossos (de kapel van de botten) waar meer dan twaalfhonderd menselijke schedels langs de muren liggen. De indrukwekkende kathedraal (Sé) is ook een mooi gebouw, dat in Renaissance en Gotische stijlen is geconstrueerd Begeef u naar de koele, prachtige kloostergangen, weg van de hitte en het geroezemoes van de stad, of kijk eens naar de sierlijke oude tegels en beeldhouwwerken. Maar misschien wilt u wel een koud drankje gaan drinken in de vissershaven van Faro en de wereld voorbij zien gaan!

Faro per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het is de moeite waard om een auto te huren en een dagtocht te maken naar de schitterende natuurlijkje schoonheid van de Ria Famosa, een welige en serene lagune waar duizenden flamingo's en andere vogelsoorten samenkomen en voeden. Een andere fascinerende plaats om te bezoeken is de nabijgelegen stad Olhao met zijn bijna kubistische Moorse architectuur en drukke (ietwat scherp ruikende!) vismarkten!

Boek uw huurauto nu