Zoek voor autoverhuur in Porto

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Porto

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Porto

Huur een auto in Porto via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Porto is de op een na grootste stad in Portugal en een plaats vol interessante bezienswaardigheden voor de bezoeker die hier een weekendje doorbrengt of bezoekers die langer blijven. easyCar levert autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties in Porto en verspreid over geheel Portugal. Autohuur in Porto maakt het gemakkelijker voor u om de stad en het prachtige omringende platteland te verkennen.

Low-cost autohuur in Porto

Als u een paar dagen in Porto doorbrengt, dan kunt u de vele hoogtepunten zien die deze ontspannen Portugese stad te bieden heeft. Breng een bezoek aan het wijnhuis in Nova de Gaia of Ferreira en proef de wereldberoemde fruitige port direct op de plaats van herkomst. Zorg dat u een paar flessen mee naar huis neemt voor uw wijnrek! Mis voor een dosis cultuur de Museu Nacional de Soares dos Reis met zijn uitgebreide eclectische tentoonstellingen niet. Voeg daartoe wandelingen door de aantrekkelijke oude stad, een uitzicht vanaf de Torre dos Clerigos, en een bezoek aan de barokke kerk van Sao Francisco, en een reis naar Porto heeft alle ingrediënten voor een geweldige vakantiebreak.

Porto per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Porto en bezoek een aantal vakantieoorden die langs de kust van Atlantische Oceaan liggen. Het kosmopolitische strand van Espinho is een schitterende plaats voor plezier in de zon, terwijl drukke havens zoals Matosinhos geweldig zijn voor heerlijke verse visgerechten, en hun traditionele plaatselijke atmosfeer. Meer landinwaarts kunt u naar de Dourovallei rijden en een rondleiding door de wijngaarden maken en een aantal verrukkelijke wijnen proeven.

Boek uw huurauto nu