Zoek voor autoverhuur in Edinburgh

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Edinburgh

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Edinburgh

Autohuur in Edinburgh is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Van wereldberoemde festivals tot de op kliftoppen liggende kastelen, Edinburgh is een van de meest adembenemende en opwindende steden in Europa. Edinburgh met zijn mengsel van oud en nieuw (naast de historische stadsmuren liggen funky clubs), is een stad die voor iedereen wat te bieden heeft.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Edinburgh en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Schotland met inbegrip van Aberdeen, Hamilton, Dundee, Carlisle en Glasgow. Autohuur in Edinburgh is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad in uw eigen tempo te verkennen.


Low-cost autohuur in Edinburgh

Auld Reekie zoals de Schotten Edinburgh soms noemen, is een stad die bezoekers trekt met zijn eindeloze hoeveelheid attracties en oude charmes. Het centrum van deze zeer innemende stad wordt gedomineerd door het adembenemende Edinburgh Castle, dat op een uitgebluste vulkaan hoog boven de stad uitsteekt met in de schaduw daarvan een aantal schitterende openbare tuinen. Edinburgh staat bekend om zijn feestvierende geest en komt helemaal tot leven op oudejaarsavond en natuurlijk tijdens het wereldberoemde Arts Festival. Door de stad heen kun je zowel binnen als buiten opvoeringen meemaken, van de kleinste huiskamerproductie tot luisterrijke toneelstukken in het Royal Lyceum. Diegenen die het bruisende nachtleven en geweldige restaurants zoeken dienen zich naar de Grassmarket te begeven, waar hippe mensen samenkomen en de hongerige zich tegoed doen aan spijs en drank. Voor de liefhebbers van winkelen is er Princes Street en de talrijke steegjes en keistenen straatjes vol boetiekjes en ouderwetse snoepwinkeltjes.


Edinburgh per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur en auto in Edinburgh en verken de stad in uw eigen tempo. Rijd naar Arthur’s Seat en klim naar boven, zodat u van het adembenemende uitzicht over de stad en de Firth of Forth kunt genieten. Voor een fascinerend dagje uit is een bezoek aan Rosslyn Chapel, beroemd om zijn gotische architectuur en recente verschijning in de Da Vinci Code, de moeite waard.


Goedkope autohuur in Edinburgh

easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Edinburgh en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Schotland en het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van Glasgow, London, Manchester, Aberdeen, Newcastle, Birmingham, en Newcastle. Boek nu on line en profiteer van onze geweldig goedkope aanbiedingen.

Boek uw huurauto nu