Zoek voor autoverhuur in Nice

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Nice

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Nice

Huur een auto in Nice bij easyCar – de low cost online autoverhuurspecialist. Nice is een prachtige stad aan de Middellandse Zee met een zonnig klimaat het gehele jaar door. Het is bovendien een stad vol met schitterende natuurlijke en culturele hoogtepunten. Met een huurauto in Nice kunt u volop genieten van alle bezienswaardigheden in en rondom Nice.

Low-cost autohuur in Nice

Nice trekt bezoekers vanwege het zachte weer, de chique Belle Epoque hotels en de beroemde Promenade des Anglais. Daarnaast zijn er in Nice het schitterende Notre Dame klooster en ruïnes van de Romeinse badhuizen en het amfitheater. Het Palais Lascaris is een belangrijke attractie met zijn 18e eeuwse apotheek. Het Musée Matisse en de schitterende Musée des Beaux-Arts maken Nice een waarlijk cultureel paradijs. U kunt bij het Office du Tourisme een museumpas kopen.Nadat u rond de musea heeft gelopen kunt u van de geweldige cuisine van Nice genieten. ‘Socca’ pannenkoeken zijn heerlijk en u kunt ze kopen bij de stalletjes aan de rue Miralheti. Rond het middaguur is het tijd voor de lunch – op een terrasje kan een salade niçoise worden geconsumeerd en kunnen tegelijkertijd de voorbijgangers worden bekeken. Ook kunt u in goede restaurants en plaatselijke bistros aan de cours Saleya visgerechten bestellen.

Nice per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Buiten Nice zijn er veel pretparken, steden en dorpjes om te verkennen. Autohuur in Nice stelt u in staat om het meeste uit uw verblijf te halen en maakt het gemakkelijk om de Phoenix Parc Floral de Nice te bezoeken en tijd door te brengen in de botanische tuin en het vogel- en insectenhuis, waar bezoekers door een kas vol oogverblindende vlinders kunnen lopen. De stranden van Nice zijn schoon en worden goed onderhouden. De kust is een extra attractie naast deze stijlvolle en verrukkelijke stad.

Boek uw huurauto nu