Zoek voor autoverhuur in Bergamo

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bergamo

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bergamo is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De adembenemende Italiaanse stad Bergamo ligt aan de rand van de Alpen en is een schitterende plaats om een paar dagen door te brengen. De stad, die de ideale toegangspoort tot de skioorden in de Alpen is en vele culturele en historisch attracties heeft, kan worden beschouwd als een verborgen schat.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bergamo en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Milaan, Venetië, Napels, Turijn, Ancona en Florence. Autohuur in Bergamo is een goedkope manier om deze opwindende stad en het ruige bergachtige landschap te verkennen.

Autohuur in Bergamo

Goedkope autohuur in Bergamo

Bergamo, dat in de mooie streek Lombardije ligt, is in feite in twee secties verdeeld. Bergamo Bassa is het lagere, meer moderne gedeelte van de stad, terwijl Bergamo Alta het oude meer aantrekkelijke district is dat hoog in de voetheuvels van de Alpen ligt. Een panoramische kabelbaan verbindt de twee gebieden met elkaar. Met het pittoreske Bergamo Alta als achtergrond, maken Renaissance en middeleeuwse architectuur en de overblijfselen van de 15e-eeuwse vestingmuren het een van de aantrekkelijkste heuvelsteden in Italië. De Basilica di Santa Maria Maggiore is een prachtige basiliek meer dan 600 jaar oud, en de moeite waard om te verkennen. Op de derde zondag van elke maand is er in de stad een geweldige antiekbeurs - de Mercantico. Als u zo gelukkig bent om eind januari of begin februari een bezoek te brengen aan Bergamo, dan kunt u een internationaal jazzfestival meemaken wat vanwege zijn adembenemende achtergrond dubbel zo plezierig wordt.

Bergamo per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is genoeg te ontdekken in de streek rond Bergamo. Huur een auto zodat u de regio in uw eigen tempo kunt verkennen. De stad is een schitterende basis waar vanuit u de Alpen kunt verkennen. Een bijzonder mooie plaats om te bezoeken is het Comomeer en het betoverende dorpje Bellagio vol vriendelijke cafeetjes en gezegend met een ontspannen atmosfeer en schitterend landschap.

Boek uw huurauto nu