Zoek voor autoverhuur in Thessaloniki

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Thessaloniki

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Thessaloniki - Autoverhuur in Thessaloniki

Huur een auto in Thessaloniki via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar heeft autohuurlocaties in Thessaloniki en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Griekenland met inbegrip van Corfu, Athene, Rhodos, Zakynthos, Kos, Kreta, Heraklion en Chania.

Low-cost autohuur in Thessaloniki - Low-cost autoverhuur in Thessaloniki

Thessaloniki is de op een na grootste stad in Griekenland met een bruisende en enerverende moderne levensstijl. Thessaloniki is een plezierig mengsel van grote met bomen gesierde lanen, parken en pleinen, en een plaats waar oude huizen en neoklassieke architectuur hand in hand gaan met modern design. De grootste pleinen van Thessaloniki zijn het Platia Elefterias en het Platia Aristotelous, beiden vol met cafés en restaurants en perfect om de wereld aan u voorbij te zien gaan.

Thessaloniki per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto bij easyCar en bezoek een aantal van de vele en gevarieerde locaties in en rond Thessaloniki. Er zijn veel fascinerende archeologische locaties in Thessaloniki, met name de Romeinse markt en Theaterruïnes en de Nymphaion, een elegant rond gebouw. Thessaloniki heeft vele historische monumenten en kerken zoals de 13e eeuwse Agia Ekaterini die goed bewaard is gebleven met in het interieur restanten van fresco's. Er zijn ook veel musea en kunstgalerijen, en een andere optie is natuurlijk gewoon naar het strand gaan.

Boek uw huurauto nu