Zoek voor autoverhuur in San Francisco

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in San Francisco

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in San Francisco

Autohuur in San Francisco is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Een dynamische, vrolijke, kosmopolitische atmosfeer maakt deze levendige Amerikaanse stad anders dan andere steden Van de iconische Golden Gate Bridge tot de ontspannen barcultuur van Haight-Ashbury, San Francisco verleidt bezoekers met zijn eindeloze charmes. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in San Francisco en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Orlando, Los Angeles, Miami en Alaska. Autohuur in San Francisco is een geweldige manier om deze schitterende stad te verkennen en om door te reizen naar de prachtige Pacific West Coast van Amerika.

Goedkope autohuur in San Francisco

De straten van het centrum van San Francisco zijn vol tramlijnen en rijzen scherp tot sommige van de steilste stadswegen ter wereld. Alhoewel dit het wandelen wat bemoeilijkt (naar beneden gaat sneller) betekent het ook men er van de talrijke schitterende stadsgezichten kan genieten. San Francisco, dat op een schiereiland in de Bay Area ligt, is koeler dan het vasteland Califormië en biedt toeristen een weelde aan activiteiten. Ga naar Fisherman’s Wharf en geniet van een bord clam chowder en zie de zeehonden voordat u aan een rondleiding door het wereldberoemde Alcatraz deelneemt. Begeef u naar de bars in North Beach en geniet van de moderne onconventionele atmosfeer in het gebied, wat aanleiding gaf tot de opkomst van de Beats in de jaren 50. Chinatown is overladen met kleuren, bezienswaardigheden, geuren en fantastische goedkope restaurants. Als u eind januari begin februari een bezoek breng aan Chinatown dan kunt u de festiviteiten van het Chinese nieuwjaar meemaken.

San Francisco:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in San Francisco en geniet van de vrijheid om op uw eigen tempo de stad en zijn omgeving te verkennen. Het is de moeite waard om over de Golden Gate Bridge te rijden en een paar foto's van deze schitterende roodmetalen reus te maken voordat u vertrekt. Aan de andere kant van de brug zijn Marin County en Wine Country, twee gebieden vol natuurlijke wonderen en fantastische wijngaarden, perfect om in de auto te verkennen.

Boek uw huurauto nu