Zoek voor autoverhuur in Kreta

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kreta

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto op Kreta met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Het grootste eiland van Griekenland blijft bezoekers jaar op jaar imponeren en opwinden. Van de indrukwekkende bergketens tot de eindeloze archeologische schatten, biedt Kreta voor elk wat wils. easyCar biedt goedkope autoverhuur op Kreta en op luchthavens en in stadscentra in heel Griekenland. Autoverhuur Kreta geeft u de kans om de verborgen verrassingen van dit fascinerende eiland in uw eigen tempo te ontdekken.

Autoverhuur Kreta

Voordelige autohuur op Kreta

Kreta, de legendarische geboorteplaats van Zeus, is rijk aan mythen en geschiedenis en is een vakantiebestemming die even mysterieus als mooi is. Een overdadig bergachtig landschap loopt door het binnenland van het eiland, met grotten en ravijnen die kunnen worden onderzocht en ontdekt. Geurende velden met wilde bloemen en sinaasappelbomen maken het eiland een feest voor de zintuigen. Kraakheldere stranden verleiden reizigers om lekker in de zon te zitten en in het kristalheldere water pootje te baden. Met archeologische en scheepvaartmusea, openbare tuinen en levendige stadscentra die in stedelijke gebieden zoals Hania ontdekt kunnen worden, biedt Kreta eindeloze verrassingen en activiteiten.

Kreta met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Een huurauto op Kreta geeft u de vrijheid meer gevarieerde en afgelegen schatten te ontdekken en aan de vele toeristen te ontsnappen. Rijd naar het indrukwekkende Minoan paleis van Knossos, ten zuiden van Heraklion. De Samaria-ravijn is een geweldige wandeling door overvloedig wildleven en indrukwekkend natuurschoon. Zelfs gewoon een dagje langs de prachtige kustlijn is een onvergetelijke ervaring.

Boek uw huurauto nu