Zoek voor autoverhuur in LYON

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in LYON

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Lyon via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Lyon is de toegangspoort tot de met sneeuw bedekte toppen van de Franse Alpen en is een populaire plaats voor après-ski party's. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Lyon en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Frankrijk. Autohuur in Lyon is een van de handigste en goedkoopste manieren om deze schitterende stad en het omringende luisterrijke landschap van de Alpen te verkennen.

Autohuur in Lyon

Low-cost autohuur in Lyon

Naast zijn charmante keistenen straatjes en geweldige nieuwe shoppingfaciliteiten, heeft Lyon de bezoeker veel te bieden. Misschien wilt u een praktische skiuitrusting kopen of aantrekkelijke historische architectuur bewonderen, in Lyon is dit allemaal te vinden. De rivieren de Rhone en Saône stromen door de stad en zorgen voor een aantrekkelijke en verfrissende stedelijke atmosfeer. De historische gebouwen in Barokke, Gotische, Romaanse en Renaissance stijl geven de stad een aantrekkelijk aanzien en eigen karakter. Neem voor een schitterend uitzicht over de stad de kabelbaan naar de 19e eeuwse basiliek bovenop de heuvel Fourvière. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het verzet in Lyon tijdens de Duitse bezetting, leveren het hoofdkantoor van de Gestapo en het Centre d’Histoire de La Resistance de la Deportation fascinerende details en uiteenzettingen over die moeilijke jaren.

Lyon per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Lyon is de perfecte manier om het meest van wat de stad te bieden heeft te zien en om de majestueuze Franse Alpen verder te verkennen. Neem eens een kijkje in de nabijgelegen vakantieoorden of maak een tocht door de regio en stop hier en daar om foto's te maken en te picknicken.

Boek uw huurauto nu