Zoek voor autoverhuur in Galway

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Galway

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Galway is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Galway is een prachtige stad in het schitterende Ierse graafschap County Galway. Galway is een mooie plaats vol leven en energie, waar men een gedenkwaardige vakantie kan doorbrengen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Galway en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Ierland, met inbegrip van Dublin, Knock, Kerry, Shannon en Cork. Autohuur in Galway is een geweldig goedkope manier om deze bijzondere stad en het prachtige landschap van de omgeving te verkennen.

Autohuur in Galway

Goedkope autohuur in Galway

Galway is de administratieve hoofdstad van het graafschap County Galway en een schitterende plaats om te verkennen voordat men verder door de omringende omgeving reist. Het stadscentrum is levendig en energiek met een bloeiend nachtleven. Eyre (of John F Kennedy) Square is de kern van Galway en hiervandaan kunnen de meeste hoogtepunten snel worden bereikt, met inbegrip van het aantrekkelijke Medieval District. Galway heeft een reputatie voor levendige kunst en cultuur, gedeeltelijk geholpen door de grootste studentengemeenschap en bohemiaanse atmosfeer. Elke zomer trekt het Galway Arts Festival duizenden bezoekers voor een geweldige keus aan theater, muziek en straatoptredens. In het stadscentrum zijn veel historische attracties. Lynch’s Castle stamt uit 1490 en is het oudste Ierse middeleeuwse stadskasteel dat vandaag de dag nog gebruikt wordt. Volgens de legende is St Nicholas Collegiate Church (oorspronkelijk gebouwd in 1320) de plaats waar Christopher Columbus deelnam aan de mis voordat hij in 1477 in zee stak om naar de Nieuwe Wereld te zeilen.

Galway per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er zijn een aantal adembenemende natuurlijke attracties rond Galway. Het huren van een auto geeft u de kans om County Galway in uw eigen tempo te verkennen. De stad die vaak “De Poort naar het Westen” wordt genoemd kijkt uit op het westelijke Gaeltacht-gebied. Lough Corrib is een schitterend groot meer met adembenemende vis- en picknickgebieden. U kunt ook verderop langs de ruige Atlantische kust rijden.

Boek uw huurauto nu