Zoek voor autoverhuur in Palermo

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Palermo

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Palermo - Autoverhuur in Palermo

Huur een auto in Palermo via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Palermo en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Florence, Milan, Sardinië, Naples en Sicilië.

Low-cost autohuur in Palermo - Low-cost autoverhuur in Palermo

De artistieke en historische stad Palermo ligt aan de Golf van Palermo aan de noordwestkust van Sicilië. Met zijn grote verzameling monumenten, kerken, paleizen, villas, tuinen, beeldhouwwerken en archeologische overblijfselen, kon het wel eens gebeuren dat u uw verblijf in Palermo met een week moet verlengen.

Palermo per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto via easyCar en haal het meeste uit uw bezoek aan Palermo, ga bijvoorbeeld eens de 12e eeuwse kathedraal bezichtigen. De kathedraal wordt gezien als de belangrijkste bezienswaardigheid in Palermo en is niet alleen adembenemend aan de buitenkant, maar hij bevat tevens schitterende kunstwerken. Palermo heeft in feite diverse overvloedig gedecoreerde kerken en paleizen die bewonderd en verkend dienen te worden, vergeet echter niet de kleurrijke markten, perfect om in rond te snuffelen en een aantal Italiaanse souvenirs te kopen. Maar na een drukke dag met sightseeing in Palermo is er niets beter dan om in een van de leuke piazzas te gaan zitten waar je de wereld aan je voorbij kunt zien gaan.

Boek uw huurauto nu