Zoek voor autoverhuur in Cyprus

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cyprus

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Cyprus

Huur een auto in Cyprus bij easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. Dit schitterende eiland koestert zich het hele jaar door in de warme Mediterrane gloed en trekt vakantiegangers van over de hele wereld aan. De mooie zandstranden en de vriendelijke plaatselijke bevolking maken Cyprus de beste plaats voor een vakantie. easyCar biedt autohuurfaciliteiten over geheel Cyprus met inbegrip van Larnaka, Paphos en Limassol, wat het voor u gemakkelijk maakt om dit schitterende gebied op uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Cyprus

Cyprus is een eiland vol legendes, mythologieën en oude tradities. Van Aphrodite tot Cleopatra, Cyprus heeft door de eeuwen heen vele beroemde historische figuren gastvrijheid geboden, de meeste kwamen af op de heerlijke zon en het prachtige landschap. In de moderne wereld is Cyprus een enorm populair vakantieoord geworden. Zijn smetteloze stranden, aantrekkelijke berglandschap, fascinerende ruïnes en heerlijk ruikende citrusgaarden maken Cyprus een bedwelmende ervaring. Of u nu het opwindende nachtleven en watersport of vriendelijke plaatselijke dorpen en een heerlijke keuken zoekt, dit eiland heeft het allemaal. De notoire partyhoofdstad Ayia Napa trekt nog steeds veel feestvierders die willen dansen tot de zon opkomt. Voor iets rustigers kunt u een tocht maken naar het Troodos National Forest Park dat rijk is aan flora en fauna.

Cyprus per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto biedt u de gelegenheid de meer afgelegen bezienswaardigheden in Cyprus te ontdekken. Cavo Greko bijvoorbeeld, is een schitterend nationaal park dat bekend staat om zijn schoonheid en groene bossen. Een ander interessant nationaal park is het Paedagoligcal Academy Park, met kunstmatige vegetatie en een unieke, rustige atmosfeer.

Boek uw huurauto nu