Zoek voor autoverhuur in Naples

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Naples

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Napels

Huur een auto in Napels via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Napels, de grootste havenstad van Italië, is een levendige stad vol galerijen, musea, boetiekjes, ruïnes, kerken, bars en restaurants, en dit alles in een opwindende stadssfeer. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Napels en bij luchthavens en populaire toeristenbestemmingen verspreid over geheel Italië. Autohuur in Napels is een geweldige manier om de stad in uw eigen tempo te verkennen en om attracties in de omringende omgeving te bezoeken.

Low-cost autohuur in Napels

Napels trilt met enthousiasme en bezit een aanstekelijke levenslust. Van Sophia Loren tot pizza, de Napolitanen zijn trots op hun export, en met recht! Er is veel voor de bezoeker te doen in Napels, van culturele activiteiten en winkelen tot het proeven van de rijke Italiaanse keuken in fantastische restaurants. Enkele van de meest bijzondere bezienswaardigheden liggen buiten het bruisende stadscentrum. Pompeii is een ongelooflijke, surrealistische attractie. Pompeii, die aan de voet van de Vesuvius ligt, was een stad die met zijn dagelijkse bezigheden in de weer was toen de vulkaan in 79 v.Chr. uitbarstte. De laag as en hete modder conserveerden de stad en velen van haar onfortuinlijke inwoners in perfecte staat. U kunt ook naar de top van de Vesuvius, of de “Oude Grote Neus“ zoals hij vaak liefdevol wordt genoemd, lopen en het uitzicht van bovenaf bekijken.

Naples per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Napels is een van de gemakkelijkste manieren om sommige van de nabijgelegen attracties te bereiken. U kunt ook een tocht naar de catacomben van San Gennaro maken, een fascinerend netwerk van koude ondergrondse graftomben die in de 2e eeuw v.Chr. in een vroege christelijke kunstvorm weren gedecoreerd.

Boek uw huurauto nu