Dit is easyCar

Er gaat niets boven het verkennen van een nieuwe bestemming met de auto ...

Het huren van een auto is een populaire manier van reizen, of u nu op zakenreis of op vakantie bent. Maar met zoveel verschillende bedrijven om uit te kiezen kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste voor u is. Dit is waar easyCar u kan helpen. We hebben miljoenen klanten geholpen bij het vinden van de perfecte auto voor hun vakantie, of het nu gaat om een SUV op de Canarische Eilanden, een compacte auto in centraal Londen of iets daartussenin.

Onze missie is om onze klanten een vlotte en aangename autoverhuur te bieden, van de eerste muisklik tot de laatste klik op de sleutel.

Geen verborgen kosten, geen onbetrouwbare voorwaarden.


Hoe het werkt

Waarom voor ons kiezen?

  • Een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld – dit betekent dat u de beste keuze aan auto's en de meest concurrerende prijzen kunt vergelijken.

  • Belangrijke extra's zijn bij de prijs inbegrepen – verplichte dekking, wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, diefstalbeveiliging, onbeperkte kilometers en pechhulpdekking zijn standaard.

  • Ons klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar – dus u kunt er zeker van zijn dat er assistentie is als u het nodig heeft.

  • Gratis wijzigingen en annuleringen inbegrepen – wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen en zullen u daardoor niet straffen mocht u uw plannen wijzigen.

  • Personaliseer uw boeking met gemak – onze vergelijkingshulpmiddelen doen het zware werk voor u. Of u nu wilt sorteren op leveranciersbeoordeling of aantal deuren, het is een koud kunstje.

  • Ongeëvenaarde prijzen – met onze beste prijsgarantie beloven we onze aanbiedingen aan te passen mochten deze ergens anders goedkoper zijn.

Onze beoordelingen

We willen dat u vertrouwen in ons hebt. We zijn er trots op om meer dan 10.000 onafhankelijke klantrecensies te hebben. Ons netwerk van beoordelingen groeit ook elke dag.