Zoek voor autoverhuur in Griekenland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Griekenland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Griekenland

Huur een auto in Griekenland via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Griekenland, altijd een favoriet in de zomervakantie, heeft meer te bieden dan alleen maar badplaatsen. Van de opgewekte energie van Athene tot de serene kustlijn van Halkidiki, in Griekenland is er voor elk wat wils. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in geheel Griekenland met inbegrip van Athene, Corfu, Kreta, , Kalamata en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over het gehele land. Autohuur in Griekenland geeft u de vrijheid om dit geweldige land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Griekenland

Griekenland baadt in geschiedenis en is een absoluut paradijs voor liefhebbers van archaïsche architectuur en mythologie. Van de Acropolis in Athene tot de legendarische Berg Olympus, Griekenland is een land vol eeuwenoude wonderen. Breng eens wat tijd door bij het Parthenon of bezoek de restanten van de verloren stad Atlantis waarvan men beweert dat hij in Santorini was, om werkelijk overstelpt te worden met oudheden. Er zijn ook heel veel moderne avonturen in Griekenland te beleven. Griekenland is nog steeds vol van het succes van de recente Europa Cup en de Olympische Spelen, en is een land dat overloopt van nationale trots – en terecht! Athene heeft de afgelopen jaren een facelift ondergaan en heeft nu de modernste transport- en sportfaciliteiten, evenals een levendig nachtleven. Mis vooral Kreta en de Ionische eilanden niet, waar u kunt genieten van de schitterendste uitzichten en het meest ontspannen strandleven in Europa.

Griekenland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Een auto huren in Griekenland is een "must" als u de omgeving wilt verkennen of de vele bezienswaardigheden in diverse gebieden wilt bezoeken. Vermijd de chaos van Athene; u kunt naar de nabijgelegen kust of in de richting van de Berg Olympus rijden. Als u tijd heeft, bezoek dan de drie "landtongen" van het schiereiland Halkidiki waar u de Berg Athos kunt zien en de hele ochtend in de zon kunt liggen.

Boek uw huurauto nu