Zoek voor autoverhuur in Marseille

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Marseille

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Marseille

Huur een auto in Marseille via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Marseille is een Provencaalse stad die vitaliteit uitstraalt en tot de rand is gevuld met schitterende culinaire en culturele verrassingen. Marseille is de op een na grootste stad in Frankrijk en is ideaal voor een weekendbreak of als basis voor een tocht door de adembenemende Provence, een van de meest romantische streken in Europa.Autohuur in Marseille stelt u in staat om dit schitterende gebied in uw eigen tempo te verkennen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Marseille en bij locaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Bretagne, Parijs en Nice.

Low-cost autohuur in Marseille

Marseille is een historische stad. Rond 600 v.Chr. werd de stad opgericht door de Foeniciërs en tweeduizend jaar geleden door de Romeinen veroverd. De middeleeuwse kronkelige straatjes en charmante oude handelshaven zijn een paar van de overblijfselen uit een vroeger tijdperk. Op veel locaties in Marseille zijn kunstvoorwerpen en oudheden te vinden en er heerst een levendige stadsfeer met geweldig winkelen en entertainment in de centrale districten. Neem er de tijd voor om door deze grote, complexe stad te wandelen en u zult ontdekken dat hij de bezoeker veel verrassingen te bieden heeft. Van het eten van de beroemde kruidige vissoep bouillabaisse, tot relaxen in het nabijgelegen dorpje Cassis, er is in Marseille genoeg te doen voor toeristen.

Marseille per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Marseille tegen lage tarieven en u kunt de stad en de omringende Provence in uw eigen tempo verkennen. Van lekker op een terrasje zitten in de oude stad tot het maken van een tocht door de geurige velden van de Provence, een huurauto geeft u de flexibiliteit en vrijheid om van de vele mooie attracties in de regio te genieten.

Boek uw huurauto nu