Zoek voor autoverhuur in Rhodes

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Rhodes

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Rhodos

Huur een auto in Rhodos via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Rhodos, ook wel genoemd “het eiland van rozen“ - is een sensueel subtropisch paradijs met meer zonnige dagen dan op welke andere plaats in Europa ook. Rhodos met zijn smetteloze zandstranden, azuurblauwe zeeën en heerlijk geurende heuvels, is een betoverende vakantiebestemming. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Rhodos en bij luchthavens en populaire toeristenlocaties verspreid over geheel Griekenland. Autohuur in Rhodos geeft u de vrijheid om dit magische eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Rhodos

Rhodos is het op twee na grootste Griekse eiland en is een favoriete bestemming, niet alleen voor diegenen die lekker willen relaxen op het strand, maar ook voor mensen die meer culturele activiteiten zoeken. De stad Rhodos zelf is een fascinerende middeleeuwse plaats met een labyrint van pittoreske keistenen straatjes en marktplaatsen. Vergeet niet de oude haven te bezoeken die bijna 2400 jaar oud is. Volgens de legende was het hier dat de Kolossus van Rhodos, een van de 7 wonderen van de oude wereld, hoog boven de stad uittorende. Vlakbij de haven is de Kerk van Maria Boodschap waarin schitterende gotische muurschilderingen van Fotis Kontoglou te zien zijn.

Rhodos per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Op korte afstand van de stad zijn de schitterende gele stranden van Rhodos, de mooiste in het gehele Middellandse Zee-gebied. Zoek uw eigen beschutte kreek en geniet 's middags van een picknick en een heerlijk zonnebad - weer een stukje paradijs op dit prachtige Griekse eiland.

Boek uw huurauto nu