Zoek voor autoverhuur in Cagliari

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cagliari

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Cagliari via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Cagliari en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van, Rome, Florence, Milaan, Sardinië, Napels, en Sicilië.

Autohuur in Cagliari - Autoverhuur in Cagliari

Low-cost autohuur in Cagliari - Low-cost autoverhuur in Cagliari

Cagliari heeft wat je noemt een onbedorven natuurlijke omgeving.De lagunes van Cagliari trekken veel vogelsoorten aan en de stranden zijn een paradijs voor vermoeide reizigers. Ze zeggen dat Cagliari de stad van de zon en zee is, wat zeker waar is voor het schitterende Poetto strand dat met 7 km wit zand en helder blauw water in de zomer een paradijs voor zwemmers wordt.

Cagliari per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Een low-cost huurauto van easyCar maakt het gemakkelijk om Cagliari te verkennen. Als u zichzelf kunt wegrukken van het strand, dan is de oude stad van Cagliari zeker de moeite van een bezoek waard. Binnen de oude vestingen van de stad zijn veel historische monumenten evenals het Nationale Archeologische Museum en de Nationale Kunstgalerij. Een bezoek aan de oude stad van Cagliari is ook een mooie kans om de plaatselijke kunstnijverheid te bewonderen.

Boek uw huurauto nu