Zoek voor autoverhuur in Zurich

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Zurich

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Zürich

Huur een auto in Zürich via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Zürich heeft de afgelopen tien jaar een recreatieve en creatieve wedergeboorte ondergaan. De stad heeft meer dan 500 clubs en bars en een dynamische artistieke sfeer en kan net zo opwindend en levendig worden genoemd als Berlijn, Londen of andere meer conventioneel populaire bestemmingen. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Zürich en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Zwitserland. Autohuur in Zürich is de beste manier om deze dynamische stad en de prachtige omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Zürich

Zürich heeft een stadsenergie die een roerige geest en een drang naar het nachtleven verraadt. Hiernaast is Zürich nog steeds een van de grootste zakelijke bestemmingen ter wereld, en er is meer te doen in de stad dan het bezoeken van clubs. Toeristen die voor de diverse attracties komen zullen niet teleurgesteld worden. Diegenen die voor het nachtleven komen dienen zich naar de vroegere industriële wijk in Zürich West te begeven, waar oude loodsen zijn omgebouwd tot funky clubs. Als u wilt winkelen dan dient u naar de Bahnhofstrasse te gaan, waar warenhuizen bovenop ondergrondse bankkluizen vol goud staan. De Buerkliplatz Flohmarkt is de plaats waar je souvenirs en curiosa kunt kopen om mee naar huis te nemen. Voor meer culturele activiteiten is er het Kunsthaus waar schitterende werken van schilders zoals Monet, Cézanne en Gauguin hangen.

Zürich per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Zürich, zodat u de stad en de omringende omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Of u nu naar het Schweizerisches Landesmuseum wilt rijden, meer over de geschiedenis van dit complexe land wilt leren, of een bezoek wilt brengen aan het tropische regenwoud van Madagaskar in de dierentuin, Zürichs nabijgelegen attracties hebben veel te bieden.

Boek uw huurauto nu