Zoek voor autoverhuur in Barcelona

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Barcelona

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Barcelona via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Barcelona vibreert met de excentrische architectuur van Gaudi en bezit een dynamische levenslust. De grillige aard van de stad en zijn bewoners maken Barcelona aantrekkelijk voor de jongere en meer avontuurlijke reiziger, evenals liefhebbers van een meer traditioneel stadsleven. Huur een auto en bezoek de Catalonische hoofdstad aan de oostkust van Spanje, nu een van de meest trendy bestemmingen in Europa.

Autohuur in Barcelona

Low-cost autohuur in Barcelona

Las Ramblas, de hoofdboulevard in het centrum van Barcelona, is een promenade met cafés, bloemenstalletjes, vogelkramen en straatentertainers, ideaal voor de toerist. Voor diegenen die cultuur zoeken is er het geweldige Museo Picasso, waar bezoekers naast de grote collectie kunst van Picasso een inzicht krijgen in zijn leven. In de Paseo de Gracia is het heerlijk winkelen met de vele grote boetieken, juweliers en winkelcentra. Als u iets chiquers wilt ga dan naar de smalle schilderachtige straatjes in en rond de gotische wijk. Probeer 's avonds eens een flamencoshow en diner in een van de vele tapas bars, visrestaurants of fastfood eetgelegenheden die menu's voor elke smaak en elk budget bieden.

Barcelona per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Barcelona en u kunt van sommige van de attracties rond deze stad genieten. Van de opwinding van paragliding in het nabijgelegen Àger tot ontspannen in het slaperige vissersdorpje Cadaques, er is genoeg te doen buiten de stad en het is vaak maar een kort ritje verwijderd. Wat u niet mag missen als u een auto in Barcelona huurt is het buitengewoon adembenemende Dali-museum in de stad Figueres.

Boek uw huurauto nu