Zoek voor autoverhuur in Turkije

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Turkije

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Turkije

Huur een auto in Turkije via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Turkije heeft veel verrassingen te bieden; spectaculaire moskeeën en kastelen, kunst, geschiedenis, markten en niet te vergeten de prachtige schone stranden omgeven door 4 verschillende zeeën. Autohuur in Turkije maakt het voor u gemakkelijk om dit geweldige land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Turkije

Als u cultuur zoekt dan moet u naar Istanbul gaan De musea, kerken, paleizen, moskeeën en drukke bazaars zijn indrukwekkend. U kunt relaxen en genieten van de serene schoonheid van de Bosporus als de drukte teveel wordt. Of misschien wilt u Antalya wel eens gaan onderzoeken, het staat bekend als de Turkse Riviera, en met recht. Antalya heeft sommige van de schoonste stranden aan de Middellandse Zee en u kunt heerlijk door de oude schitterende jachthaven slenteren of gewoon genieten van wat de plaatselijke restaurants en bars te bieden hebben.

Turkije per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u nog tijd over heeft, breng dan een bezoek aan Bodrum dat zich op een schiereiland bevindt. De nauwe straatjes kronkelen gracieus naar de helderblauwe EgeïscheZee toe, waar jachten in de havens en scheepswerven dobberen en helderwitte huizen de kust sieren.

Boek uw huurauto nu