Zoek voor autoverhuur in Zweden

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Zweden

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Zweden

Huur een auto in Zweden via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Zweden is een verademing voor de toerist die moe is van de stad. Meer dan de helft van het land is bedekt met bossen, en voor andere buitenactiviteiten heeft Zweden een weelde aan meren. Autohuur in Zweden maakt het voor u gemakkelijk om alle aspecten die dit prachtige land te bieden heeft te verkennen.

Low-cost autohuur Zweden

De ruige natuurlijke omgeving van Zweden maakt het ideaal voor wandelen in de zon, regen of sneeuw. Volg de schitterende paden door de bossen en geniet van het adembenemende merenlandschap. Als u liever iets avontuurlijkers wilt, probeer dan kanoën of fietsen eens; maar als u alleen maar een verfrissende break wilt, dan kunt ook vliegvissen in een bergstroompje. Als u daarna wat meer leven in de brouwerij zoekt, ga dan naar Stockholm, de oude stad heeft schitterende gebouwen langs keistenen straatjes en biedt veel mogelijkheden om te winkelen in boetiekjes, antiek- en kunstnijverheidwinkels. Buiten de oude stad Stockholm is een moderne, internationale stad, die toch nog het gevoel van een gezellig dorp heeft behouden.

Zweden per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u op zoek bent naar een excursie, ga dan naar het koninkrijk van kristal dat tussen Malmö en Stockholm te vinden is. Het is een van ’s werelds meest beroemde glaswerken waar u schitterende koopjes kunt vinden.

Boek uw huurauto nu