Zoek voor autoverhuur in Torrevieja

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Torrevieja

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Torrevieja

Autohuur in Torrevieja is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De prachtige Spaanse stad Torrevieja, die in het zuiden van de adembenemende provincie Alicante ligt, verleidt bezoekers met zijn warme, vriendelijke atmosfeer en weelde aan attracties. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Torrevieja en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje, met inbegrip van Madrid, Barcelona, Bilbao en Benidorm. Autohuur in Torrevieja is een geweldig goedkope manier om deze mooie stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het welige platteland van Spanje.

Goedkope autohuur in Torrevieja

Torrevieja wordt een steeds populairdere toeristenbestemming en heeft alle kenmerken van een geweldige vakantiestad. De schitterende Spaanse kust met zijn gouden stranden waar Mediterrane golfjes zachtjes aanspoelen, ligt op korte afstand rijden verwijderd. Een levendig programma met festivals, muziek, theater en fiesta's het hele jaar door, geven de stad een vitaliteit en energie die moeilijk te weerstaan is. Vlakbij Torrevieja ligt een schitterend natuurreservaat met twee heldere, schitterende zoutmeren en toegang tot zes van de mooiste stranden in de omgeving (La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Naufragos en Ferris). Omdat dit een beschermd gebied is kunnen de flora en fauna er bloeien en is er zelden rommel te zien op het strand. Langs de kust zijn een aantal adembenemende kliffen die beschutte kreken vormen waar u uw eigen serene toevluchtsoord kunt vinden om in de zon te liggen en te relaxen.

Torrevieja per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Torrevieja, zodat u de rest van de provincie Alicante in uw eigen tempo kunt verkennen. Dit beroemde Spaanse gebied is een welige, vruchtbare streek met schitterende natuurlijke verrassingen, een prachtige kustlijn en honderden schilderachtige, vriendelijke traditionele Spaanse dorpjes. U kunt zelfs een tocht maken naar de mooie stad Alicante zelf, en aan de boulevard genieten van een bord paella.

Boek uw huurauto nu