Zoek voor autoverhuur in Slovenie

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Slovenie

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Slovenie

Autohuur in Slovenië is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Slovenië, dat zich snel een naam verwerft als een van de meest aantrekkelijke bestemmingen in Oost-Europa, is sereen, rijk aan cultureel erfgoed en vol adembenemende natuurlijke schatten. easyCar biedt autohuurfaciliteiten door geheel Slovenië, met inbegrip van Ljubljana en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over het gehele land. Autohuur in Slovenië is een geweldig goedkope manier om dit welige, fascinerende land in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Slovenie

Nadat het zich in 1991 heeft afgescheiden van het voormalige Joegoslavië, zien de dingen er goed uit voor Slovenië. De bloeiende toeristenindustrie heeft het land een economisch oppepper gegeven nu vakantiegangers in grote getale naar de Adriatische kust, de Julische Alpen en de schitterende stad Ljubljana komen. Ljubljana is de grootste stad van Slovenië en wordt wel beschreven als een minder volle en kleinere versie van Praag. De stad is dynamisch, fris en lommerrijk en vol schitterende musea, kerken, architectuur en een bruisend nachtleven. De alpenstreek van Slovenië is populair bij liefhebbers van bergsporten, terwijl de relatief korte kustlijn een paar aantrekkelijke badplaatsen en mooie zandstranden heeft. Een andere en gedenkwaardige attractie zijn de Skocjan grotten. Maak een dagtocht naar deze kalkstenen grotten vol adembenemende stalagtieten en stalagmieten, geweldige rotsformaties en sijpelende ondergrondse watervallen – houd echter wel de tientallen vleermuizen in de gaten!

Autohuur in Slovenie: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Slovenië en geniet van de vrijheid van uw eigen transport.. Slovenië is een mooi land om met de auto door te rijden en klein genoeg om het in twee weken vakantie te verkennen. Huur een auto in Ljubljana en ga vervolgens naar de Julische Alpen om te skiën en om van vertier buiten de piste te genieten. Eindig uw vakantie met een tocht naar de kust om te zonnebaden en uzelf de laatste paar dagen te verwennen.

Boek uw huurauto nu