Zoek voor autoverhuur in Nieuw Zeeland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Nieuw Zeeland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Nieuw-Zeeland

Autohuur in Nieuw-Zeeland is goedkoop en handig met easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Nu we allemaal Lord of the Rings hebben gezien kunnen we het geheim niet langer bewaren - Nieuw-Zeeland is waarschijnlijk het meest adembenemende land ter wereld! Van de schitterende gletsjers tot sissende geisers, Nieuw-Zeeland is vol natuurlijke wonderen. Voeg hier wat levendige en kosmopolitische steden aan toe plus een ontspannen vriendelijke plaatselijke bevolking en het resultaat is een perfecte vakantiebestemming voor de gehele familie. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties in geheel Nieuw-Zeeland met inbegrip van Auckland, Wellington, Christchurch en andere populaire toeristenbestemmingen. Autohuur in Nieuw-Zeeland is een geweldig goedkope manier om dit bijzondere land in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is in de eerste plaats een schitterend land. Gletsjers, kokend hete modder, heldere frisse meren, snel stromende rivieren, rijke oude bossen en oceanen vol leven maken dit een gebied met grote afwisseling en verrassingen. De reputatie van het Zuidereiland als 's werelds hoofdstad voor adrenalinesporten groeit. Van skydiving tot bungeespringen, diegenen die opwinding zoeken hoeven niet ver te gaan! Ga voor een wat rustiger maar toch inspirerend natuurlijk evenement zwemmen met wilde dolfijnen of scubadiven met de makke nursehaaien. Naast de natuur heeft Nieuw-Zeeland vele levendige kosmopolitische steden met een fascinerend cultureel erfgoed. Breng een bezoek aan de nationale musea en ontdek alles over de inheemse Maori en de koloniale geschiedenis, voordat u in een plaatselijk restaurant van de heerlijke Nieuw-Zeelandse wijn en een sappige lamskotelet gaat genieten.

Nieuw-Zeeland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Nieuw-Zeeland en geniet van de vrijheid van uw eigen transport. Er is zo veel te ontdekken in dit geweldige land dat u maanden lang zou kunnen rondreizen en dan nog het gevoel zou hebben dat u wat gemist heeft!

Boek uw huurauto nu