Zoek voor autoverhuur in Turijn

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Turijn

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Turijn

Autohuur in Turijn is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Alhoewel veel mensen Turijn voor zaken bezoeken, is de stad in feite een historische, charmante bestemming vol culturele en architectonische verrassingen. Turijn is een schitterende plaats om een weekend of zelfs langer te verblijven.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Turijn en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Venetië, Milaan, Naples en Florence. Autohuur in Turijn is een geweldig goedkope manier om deze opwindende stad en de mooie omringende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Turijn

Terwijl zakenreizigers zich gewoonlijk naar de drukke industriële voorsteden en de nabijgelegen autofabrieken begeven, staat bezoekers aan het centrum van Turijn een prettige verrassing te wachten. De stad is elegant, levendig, vol culturele erfgoederen en een fascinerende plaats om te verkennen en te bewonderen. Het belangrijkste hoogtepunt van de stad en het symbool van Turijn is de metershoge Mole Antonelliana, een van de grootste stenen constructies in Europa. Het gebouw werd in 1863 gebouwd en wordt op het moment gebruikt als locatie voor het Museo Nazionale del Cinema, waar een schitterende collectie permanente en tijdelijke displays te zien is over de Italiaanse bioscoop en televisie. Andere opmerkelijke bezienswaardigheid in de stad zijn de formidabele Romeinse toren Porte Palatine, de Palazzo Madama in Piazza Castello en de prachtige Basilica di Superga. Voor diegenen die cultuur zoeken is er meer dan genoeg keus. Er zijn meer dan veertig musea en galerijen in de stad en er heerst een bloeiend theater- en bioscoopleven. Er is zoveel te doen en te zien in Turijn, dat u misschien niet eens tijd heeft om de geweldige boetiekjes, uitmuntende restaurants en levendige bars te bezoeken.

Turijn per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Turijn is omgeven door een adembenemend landschap. In minder dan een uur tijd kunt u in de bergen zijn, in de zoetwatermeren zwemmen of aan een heerlijk zandstrand liggen. Huur een auto in Turijn zodat u deze schitterende streek in uw eigen tempo kunt verkennen.

Boek uw huurauto nu