Zoek voor autoverhuur in Johannesburg

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Johannesburg

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Johannesburg bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De grootste stad van Zuid-Afrika Johannesburg, is een afwisselende, opwindende en uitgestrekte wereldstad, en men zegt wel dat hij het werkelijke Zuid-Afrika laat zien. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Johannesburg en op locaties verspreid over geheel Zuid-Afrika met inbegrip van luchthavens en populaire toeristenbestemmingen. Autohuur in Johannesburg maakt het gemakkelijker voor u om deze fascinerende stad en het omringende Afrikaanse platteland te verkennen.

Autohuur in Johannesburg

Low-cost autohuur in Johannesburg

Johannesburg is het sterkste commerciële centrum in Afrika, maar het contrast tussen enorme weelde en verschrikkelijke armoede is groot. Het centrum is modern en hi-tech met schitterende kantoorgebouwen en een dynamische stadsatmosfeer. Johannesburg is een van de weinige steden ter wereld die noch aan een oceaan noch aan een haven noch aan een grote rivier ligt en zijn hoge ligging (1753 meter boven de zeespiegel) is voor sommige mensen even wennen. U kunt een bustocht maken door zowel de rijke voorsteden als de townships zodat u de stad leert kennen dankzij de informatie van een reisgids. Johannesburg kan een gevaarlijke stad zijn, maar als u het advies over waar u kunt gaan en wat u niet moet doen opvolgt, dan is dit een veilige en fascinerende vakantiebestemming.

Johannesburg per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het centrum van Johannesburg is enorm en het huren van een auto is een goede manier om plaatsen te bereiken. Iets verder weg van Johannesburg is het geweldige Kruger National Park, waar u een safari kunt meemaken en de "grote 5" kunt ontdekken – leeuwen, luipaarden, neushoorns, buffels en olifanten.

Boek uw huurauto nu