Zoek voor autoverhuur in Genève

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Genève

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Genève via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Genève is de kosmopolitische en schitterende hoofdstad in het meest zuidelijke deel van Zwitserland. De fascinerende en afwisselende stad Genève heeft een grote rol in wereldzaken gespeeld en huisvest de hoofdkwartieren van de Verenigde Naties en het Rode Kruis. De sprankelende haven, uitgestrekte bossen en parken en de charmante oude stad, trekken elk jaar weer vele bezoekers. Autohuur in Genève geeft u de mogelijkheid om sommige van deze hoogtepunten te zien, en als u de stad uitgaat kunt u van de schitterende omgeving van Genève genieten.

Autohuur in Genève

Low-cost autohuur in Genève

De wijk Paquis is het centrum van het drukke straatleven van Genève en strekt van het treinstation, Cornavin, tot de chique hotels aan het meer. Behalve de rosse buurt rond de Rue de Berne, vindt men in deze wijk ook het beste nachtleven, cafés en etnische restaurants. De evenementen omvatten gratis openluchtconcerten in de zomermaanden en de populaire kerstmarkt.

Genève per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Genève is omgeven door Frans gebied en slechts via een meer en een nauwe doorgang met Zwitserland verbonden. De sterke Franse invloed van de stad is te zien aan de mansardedaken, gietijzeren balkons, terrasjes en borden “en français”. Huur een auto in Genève zodat u dit fascinerende gebied in uw eigen tempo kunt verkennen. Zodra u buiten de stad komt zult u de schoonheid van de bergen en het Meer van Genève ontdekken. Breng een bezoek aan de Mont Blanc en een aantal van de nabijgelegen skioorden, of geniet van het wijnproeven in de wijngaarden aan de oevers van de Rhône.

Boek uw huurauto nu