Zoek voor autoverhuur in Carcassonne

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Carcassonne

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Zoek naar een huurauto in Carcassonne
Carcassonne Airport ligt op minder dan drie kilometer afstand van het oude centrum van de stad. Door uw goedkope huurauto direct vanaf het vliegveld op te halen bent u vrij om Carcassonne en de Languedoc regio van Zuid-Oost-Frankrijk te verkennen. Indien u echt avontuurlijk bent kunt u zelfs besluiten om af te reizen naar Spanje op ongeveer anderhalf uur rijden.

Ontdek Carcassonne in uw huurauto

TDe stad is verdeeld in de Cité de Carcassonne (de versterkte oude stad, een UNESCO World Heritage Site) en de lagere Ville Basse.

Er is een reden waarom Carcassonne één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Frankrijk is en zodra u het fort van de oude stad op de heuveltop spot zult u onmiddellijk begrijpen waarom Gustave Nadaud (een 19e-eeuwse Franse songwriter) zei: "U kunt niet sterven zonder Carcassonne te hebben gezien.”

Slenterend door de Cité de Carcassonne zult u het gevoel krijgen alsof u in een perfect middeleeuws sprookje bent. Cynici zeggen dat sommige van de renovaties té perfect zijn, maar tenzij u een expert bent zult u genieten van de oude straten, gebouwen en spitse torens ingekapseld binnen de versterkte stadsmuren.

Ter vergelijking is de Ville Basse een oase van rust waar u in staat bent om van een rustige boottocht, een grachtenwandeling of ontspannen maaltijd te genieten buiten de belangrijkste toeristische gebieden.

Carcassonne ligt in het hart van het Languedoc wijnland en er zijn veel lokale wijngaarden om te bezoeken. Een korte rit in een goedkope huurauto brengt u naar Limoux, deze bloeiende wijnstad claims de echte uitvinder van mousserende wijn te zijn, naar verluidt had Dom Perignon het idee gestolen. Minder dan een uur rijden bevinden zich ook de beroemde Languedoc wijnstreken Fitou en Corbières.

Wanneer u eenmaal hebt genoten van Carcassonne kunt u doorrijden tot Toulouse en Bordeaux of zelfs naar Barcelona, en uw goedkope huurauto inleveren bij het easyCar depot in uw eindbestemming.

Carcassonne Airport goedkope huurautoservices

Ryanair biedt budgetvluchten naar Carcassonne Airport vanaf bestemmingen in geheel Europa. Door het combineren van een budgetvlucht met onze goedkope huurautoservice kunt u genieten van een goedkope break.

Boek uw huurauto nu