Zoek voor autoverhuur in Kerry

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kerry

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Kerry is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze fascinerende Ierse streek biedt de bezoeker veel verrassingen, van oude kastelen tot ruige kliffen aan de kust. Of u nu houdt van het buitenleven of het stadsleven, Kerry is een fantastische vakantiebestemming.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Kerry en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Ierland met inbegrip van Dublin, Knock, Galway, Shannon en Cork. Autohuur in Kerry is een geweldige manier om deze fascinerende streek van Ierland te ontdekken.

Autohuur in Kerry

Low-cost autohuur in Kerry

Kerry is een van de meest betoverende gebieden van Ierland en is vol verrassingen en hoogtepunten die bij elke smaak passen. Het gebied dat in het zuidwesten van Ierland ligt heeft een meer dan 1000 km schitterende vaak dramatische kunstlijn. Kerry is een fantastische plaats voor liefhebbers van het buitenleven en biedt alles van rotsklimmen en paardrijden tot zeevissen en waterskiën. Carrauntoohil is de hoogste berg van Ierland en is erg populair bij wandelaars en trekkers. Als u van golf houdt dan is er genoeg keus - Kerry heeft kortgeleden verscheidene keren de Irish Open gehouden. De stad Cork is een geweldige plaats om te verkennen, met oude kronkelende straatjes en een plezierige bruisende atmosfeer.Cork is ook de Europese cultuurhoofdstad 2005. Misschien wel de meest beroemde attractie (en een van de populairste in Ierland) is het geliefde Blarney Castle. Huur een auto in Cork zodat u het oudste kasteel van Ierland kunt bezoeken en in de rij kunt gaan staan om u over de Blarney Stone te buigen om hem te kussen. Volgens de sage wordt iedereen die de steen kust zeer welbespraakt!

Kerry per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Kerry is zo'n prachtig gebied, met zoveel schitterende bezienswaardigheden en steden om te verkennen, dat een huurauto zal helpen om het meeste uit uw vakantie te halen. Of u nu de geweldige bergen wilt bezoeken of langs de prachtige kustlijn wilt rijden, er is genoeg te ontdekken.

Boek uw huurauto nu