Zoek voor autoverhuur in Toulouse

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Toulouse

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Toulouse

Autohuur in Toulouse is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Toulouse staat bekend als La Ville Rose (de roze stad) en is een levendige en kosmopolitische Franse stad die gonst van een aanstekelijke joie de vivre (levenslust).easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadlocaties in Toulouse en in geheel Frankrijk met inbegrip van Parijs, Marseille en Nice. Autohuur in Toulouse is een geweldig goedkope manier om deze mooie stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het schitterende platteland van Frankrijk en langs de adembenemende kustlijn te rijden.

Goedkope autohuur in Toulouse

 Toulouse ligt in de richting van de Spaanse grens precies tussen de kusten van Atlantische oceaan en de Middellandse Zee. De stad mengt het oude en nieuwe op een frisse en aantrekkelijke manier. Het nauwe netwerk van lanen en straatjes in het oude kwartier is een schitterende plaats om rond te lopen en kleine cafeetjes en antiekwinkeltjes te ontdekken. Hier is ook de lucht- en ruimtevaartindustrie van Frankrijk gevestigd, wat wordt gevierd in het schitterende Lucht- en Ruimtevaartmuseum (La Cité de Espace). Hier kunt u gebruik maken van de tentoongestelde voorwerpen die speciaal zijn ontwikkeld om u te laten voelen wat het is om astronaut te zijn. De grote studentenbevolking van Toulouse is deels verantwoordelijk voor de jeugdige, enerverende uitstraling van de stad, en als u goede bars, restaurants en een innovatief cultureel leven zoekt, dan is dit de ideale vakantiebestemming. De rue St-Rome is de belangrijkste winkelstraat in de stad waar goedkope winkels en chique boetiekjes elkaar afwisselen.

Toulouse per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Toulouse is tevens de toegangspoort tot de adembenemend mooie Pyreneeën. Huur een auto in Toulouse zodat u een tocht kunt maken door de pittoreske bergen. Stop in een van de traditionele Franse dorpjes of ga de vele Katharen kastelen aan de zijkant van de steile rotswanden bekijken. Een andere stad die de moeite van een bezoek waard is is Carcassonne. Dit middeleeuwse vestingstadje, op korte afstand van Toulouse, is een fascinerende plaats om te verkennen.

Boek uw huurauto nu