Zoek voor autoverhuur in Zwitserland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Zwitserland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Zwitserland

Huur een auto in Zwitserland via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Zwitserland is meer dan prachtige panorama's van met sneeuw bedekte bergtoppen en schilderachtige houten huisjes. Het is een afwisselend en adembenemende mooi land vol verborgen schatten. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Zwitserland met inbegrip van Zürich en Genèva. Autohuur in Zwitserland geeft u de vrijheid om het schitterende landschap en de bedrijvige steden van dit prachtige land te verkennen.

Low-cost autohuur in Zwitserland

Het schitterende Alpen-landschap van Zwitserland heeft bezoekers van over de hele wereld betoverd en blijft de hoofdattractie van het land. Of u nu geniet van een duik in het heldere water van bergmeertjes of een tocht met een kabelbaan wilt maken, de omringende omgeving is zeer pittoresk. Zwitserland heeft echter ook bijzonder levendige en kosmopolitische steden, met name Zürich. De Zwitserse hoofdstad heeft de afgelopen jaren een creatieve wedergeboorte ondergaan en wedijvert nu met culturele centra zoals Berlijn en Londen voor de meest funky en belevenisvolle plaats in Europa. Zürichs stijlvolle cafécultuur en innovatieve bars trekken steeds meer bezoekers die de diverse charmes en het bruisende nachtleven niet kunnen weerstaan.

Zwitserland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Omdat er zoveel van de schitterende omgeving te verkennen valt, is het huren van een auto een van de beste manieren om dit geweldige land te ontdekken. Of u nu naar Interlaken, de hoofdstad van de avonturensport waar men dagelijks geniet van activiteiten zoals bungeespringen en kajakken, wilt rijden, of naar de relatieve rust van Biel wilt gaan, Zwitserland is een betoverend land dat het beste met de auto kan worden verkend.

Boek uw huurauto nu