Zoek voor autoverhuur in Alicante

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Alicante

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Alicante via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Alicante is de toegangspoort tot de schitterende Spaanse Costa Blanca, bestaande uit een zeer populaire strook parelwit zand, luxe badplaatsen en pittoreske vissersdorpjes. Autohuur in Alicante stelt u in staat om dit schitterende gebied volledig te verkennen en om in uw eigen tempo al die verborgen schatten en verrassingen te vinden.

Autohuur in Alicante

Low-cost autohuur in Alicante

Alicante is favoriet bij toeristen uit alle delen van de wereld en de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. De Costa Blanca ("De Witte Kust") heeft het soort stranden met zand dat je wel altijd tussen je tenen wilt laten glijden. Om de Costa Blanca te zien, die noordelijk via Benidorm tot Denia langs de zonnige Spaanse zuidoostelijke kustlijn loopt, kunt u het beste in Alicante beginnen. Huur een auto in Alicante en u kunt de smetteloze stranden langs de kustlijn zien en onderweg bij de luxe badplaatsen stoppen om uzelf eens heerlijk te verwennen! Zelfs als u liever iets cultureels ziet, dan biedt Alicante een aantal attracties van het speelgoedmuseum in Ibi tot de historische Castillo de Santa Barbara die over de stad Alicante uitkijkt.

Alicante per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het zachte bijna tropische klimaat van Alicante betekent dat wanneer u hier ook naar toe reist u hoogstwaarschijnlijk geweldig weer zult hebben. De stad zelf is indrukwekkend, kijkt uit over de Middellandse Zee en is vol interessante architectuur en plaatselijke tapas bars die heerlijke Spaanse gerechten serveren. Huur een auto in Alicante en u kunt tevens de omgeving verkennen en misschien in een van de plaatselijke vissersdorpjes stoppen om van een heerlijke pas gevangen kreeft te genieten terwijl u uitkijkt over de schitterende Middellandse Zee.

Boek uw huurauto nu