Zoek voor autoverhuur in Venetië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Venetië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Venetië

Autohuur in Venetië is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Het romantische imago van Venetië is dat van gondels die langzaam over mooie kanalen glijden terwijl de zon in het water reflecteert. Als u de adembenemende stad Venetië op het juiste moment ziet, dan is niet ver van de waarheid!easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Venetië en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië met inbegrip van Rome, Milaan, Naples, Turijn en Florence. Autohuur in Venetië is een geweldig goedkope manier om deze prachtige stad en de schitterende omringende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Venetie

De bijzonder pittoreske stad Venetië ligt verspreid over honderd kleine eilandjes en bevat meer dan 400 bruggen en uiteraard 150 kanalen. Er zijn enorm veel dingen te zien en te doen voor de bezoeker. Begin bij de Ponte di Rialto en loop over de drukke markten. Breng vervolgens een bezoek aan de oudste kerk van de stad, de Chiesa di San Giacomo di Rialto, die naar verluidt op dezelfde dag als Venetië, ruim 1500 jaar geleden, werd gebouwd. De Basilica di San Marco is een van de meest fantastische kerken ter wereld. De basiliek is enorm, elegant, vol overdadige decoraties en schatten, waaronder de beroemde gouden mozaïeken, en zeker de moeite van een bezoek waard. Zorg ook dat u wat tijd besteed in de Gallerie dell’Accademia met zijn indrukwekkende collectie kunstwerken van een aantal beroemde Venetiaanse en Italiaanse kunstenaars, waaronder Carpaccio, Canaletto en Veneziano. Er zijn zoveel andere mooie voorbeelden van architectuur in Venetië dat u hier wel weken door kunt brengen met het bekijken van de diverse adembenemende constructies.

Venetië per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Of u nu de bezienswaardigheden en geluiden op een van de terrasjes in de Piazza San Marco in uw opneemt of over het Grand Canal glijdt in een gondel, een bezoek aan Venetië zult u van uw leven niet vergeten. Huur een auto in deze schitterende stad en u kunt langs de Adriatische kust rijden of een dagtocht maken en een paar uur op het strand doorbrengen voordat u 's avonds terugkeert naar Venetië.

Boek uw huurauto nu