Zoek voor autoverhuur in Bordeaux

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bordeaux

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Bordeaux via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. Als Europas Stad van Kunst en Geschiedenis biedt Bordeaux elke bezoeker de kans om een wereld van cultuur en schoonheid te ontdekken. Met een huurauto van easyCar zult u dus in staat zijn om deze adembenemende stad in stijl te verkennen. Rijd in uw huurauto langs de rivier de Garonne en geniet volledig van het prachtige uitzicht rond Bordeaux.

Autoverhuur in Bordeaux - Autohuur in Bordeaux- easyCar

Bordeaux per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto tijdens uw verblijf in Bordeaux – u zult gegarandeerd meer zien! Bordeaux is een inspiratie geweest voor vele kunstenaars waaronder Francisco Goya en Edouard Manet, en de vele kunstmusea van Bordeaux, zoals het Musée des Beaux Arts en Musée d'Aquitaine, zijn een passend onderdeel van de unieke kenmerken van de stad. Als u een auto in Bordeaux huurt zult u tevens de kans krijgen om het schitterende kerkbouwkundige landschap van de stad te zien, met o.a. de St Pierre en de Kerk van het Heilige Kruis. En de adembenemende Place de la Bourse zal ongetwijfeld elke bezoeker aan de stad verrukken. Huur een auto in Bordeaux en u zult langs de geweldige bruggen over de Garonne kunnen rijden, zoals de Pont de Pierre uit de jaren 1820 en de Pont François Mitterand uit de jaren 1990. Het huren van een auto in Bordeaux zal u tevens in staat stellen om naar andere nabij gelegen steden in het zuiden van Frankrijk zoals La Rochelle, Toulouse en Biarritz te rijden.

Voordelige autohuur in Bordeaux

EasyCar biedt de voordeligste autohuur in Bordeaux. En met autohuurfaciliteiten bij de luchthaven en in de stad Bordeaux zal het gemakkelijk voor u zijn om uw auto te boeken en op te halen. Om meer van Frankrijk te kunnen zien kunt u ook gebruik maken van de autohuurfaciiteiten in andere luchthaven- en stadslocaties zoals Caen, Lille, Grenoble, Marseille en Perpignan.

Boek uw huurauto nu