Zoek voor autoverhuur in Rome

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Rome

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Rome

Huur een auto in Rome via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Rome, een van de meest historische en indrukwekkende steden ter wereld, is de juweel in de kroon van Italië. Van de extravagante kunstwerken van het Vaticaan tot de stromende lagen van de Trevi-fontein, Rome is vol attracties die over de hele wereld beroemd zijn. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Rome en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië. Autohuur in Rome is een goedkope en handige manier om deze geweldige stad te verkennen en om een aantal verborgen verassingen in de naaste omgeving te ontdekken.

Low-cost autohuur in Rome

Er zijn zoveel dingen in Rome te zien, dat je soms het gevoel krijgt dat je wel zes maanden nodig hebt om alles in te passen! Onder een van de oudste attracties is het Colosseum uit de eerste eeuw, waar 2000 jaar geleden bloedige scènes als gevolg van gladiatorische gevechten plaatsvonden Heden ten dage huizen er in de ruines horden uitgemergelde katten. Breng een bezoek aan de Basiliek van Sint Pieter om de uitgebreidheid van deze zeer indrukwekkende kerk te bewonderen, en ga vervolgens naar het dak van de koepel om over de stad uit te kijken. Het Vaticaan bestaat uit een adembenemend en overdonderend labyrint van kunst en architectuur, waaronder de schitterende Sixtijnse kapel. Ga er vroeg naar toe om de horden bezoekers te vermijden. Nadat u door Rome heeft gewandeld, de bezienswaardigheden in u heeft opgenomen en de scooters heeft geprobeerd te ontwijken, is het tijd om op een terrasje te gaan zitten met een espresso en te genieten van de wereld die aan u voorbij gaat.

Rome per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Terwijl in Rome rijden een huiveringwekkende ervaring kan zijn, zult u verderop buiten de stad het schitterende Italiaanse platteland vinden met nationale parken, meren en zelfs de kust die per auto bereikbaar is.

Boek uw huurauto nu