Zoek voor autoverhuur in Birmingham

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Birmingham

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Birmingham

Autohuur in Birmingham is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Birmingham, de op een na grootste stad van Engeland, Birmingham, de op een na grootste stad van Engeland, is zijn image als een uitgestrekt betonnen doolhof kwijt en heeft nu sommige van de beste culturele attracties en winkelcentra in Groot-BrittanniÎ. Birmingham heeft meer kanalen dan Venetië, (waarschijnlijk!) meer Indiase restaurants dan Calcutta en is een levendige stad perfect voor een weekendbreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Birmingham en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van Londen, Manchester, Bristol, Newcastle, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Birmingham is een geweldig goedkope manier om deze energieke stad in uw eigen tempo te verkennen.


Low-cost autohuur in Birmingham

 Birmingham is een stad die bruist met een nieuwe kracht en een gevoel van trots. Nadat de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar werd gebombardeerd en tientallen jaren werd gedomineerd door de deprimerende Bull Ring, heeft Birmingham de afgelopen 15 jaar een opwindende stadsvernieuwing ondergaan. Er is nu een bloeiend cultureel leven dat met het Royal Ballet, het Barber Institute en het Birmingham Museum and Art Gallery bezoekers van over het hele land trekt. Aston Hall is een Jacobijns landgoed vol indrukwekkende kunstvoorwerpen met inbegrip van werken van Romney en Gainsborough. Voor liefhebbers van winkelen zijn er de sprankelende designerboetiekjes, en met het nieuwe warenhuis Selfridges en andere moderne faciliteiten kunt u shoppen tot u er bij neervalt. Bars en clubs aan de kanalen houden de stad de hele nacht door levendig, en trekken elk weekend feestgangers die zich in clubs zoals de Ministry of Sound amuseren.


Birmingham per auto:
Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Birmingham en ontdek de stad in uw eigen tempo. Of u nu voor zaken op reis gaat of er een weekendje tussenuit trekt, easyCar heeft de juiste auto voor de juiste prijs. U kunt zelfs een dagtocht maken naar Cadbury World en al uw chocoladedromen waar maken!


Goedkope autohuur in Birmingham

easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Birmingham en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van Londen, Manchester, Southampton, Glasgow, Leeds, Newcastle, Aberdeen en Belfast. Huur een auto on line via easyCar en verken deze schitterende stad in uw eigen tempo.

Boek uw huurauto nu