Zoek voor autoverhuur in Bristol

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bristol

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bristol

Autohuur in in Bristol is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Bristol, dat aan de oevers van de Avon vlak bij de mond van de Severn ligt, is een van de aantrekkelijkste steden in het Verenigd Koninkrijk, en is omgeven door het welige landschap van het graafschap Somerset Bristol heeft een maritieme traditie met een levendige badplaatsatmosfeer en een verfrissende stadsenergie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bristol en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Liverpool, Glasgow y Edinburgh. Autohuur in Bristol is een geweldige manier om deze schitterende stad te verkennen.


Low-cost autohuur in Bristol

De ingenieur Isambard Kingdom Brunel heeft op een zeer indrukwekkende manier zijn stempel op Bristol gedrukt. De adembenemende Clifton Suspension Bridge (hangbrug) strekt zich uit over de dramatische Avon Gorge en is een van de meest pittoreske landmarks in Europa. Aan de oever van de rivier ligt Brunels indrukwekkende SS Great Britain. Het eerste grote ijzeren schip ligt in droogdok, zodat toeristen er omheen kunnen lopen. De haven zelf is een fascinerende gebied om te winkelen, te feesten of gewoon van een biertje te genieten en de zeilboten voorbij te zien gaan. Park Street en Corn Street zijn schitterende winkelstraten vol funky tweedehandswinkels en designerboetiekjes. Bristol heeft een grote studentenbevolking en een reputatie voor toonaangevende muziek en kunst. Dit alles en zijn jeugdige energie maken de stad een van de beste weekendbestemmingen in Engeland.


Bristol per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Bristol en geniet van de vrijheid om de omgeving in uw eigen tempo te verkennen. Aan de andere kant van de hangbrug liggen de adembenemende, groene, glooiende heuvels die zich eindeloos ver uitstrekken. Bezoek eens het serene Ashton Court waar u van een picknick op het gras kunt genieten. Vlak in de buurt zijn de zeer populaire Downs, waar u snel even een balletje kunt trappen voordat u verder gaat naar de schitterende dierentuin van Bristol.


Goedkope autohuur in Bristol

easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bristol en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland van Southampton, Birmingham, Leeds, Liverpool, Londres y Newcastle. Realice su reserva en línea hoy mismo para aprovechar nuestras fantásticas ofertas.

Boek uw huurauto nu