Zoek voor autoverhuur in Glasgow Prestwick Airport

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Glasgow Prestwick Airport

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Zoek naar een huurauto op Glasgow Prestwick Airport

Glasgow Prestwick Airport (PIK) is het ideale uitgangspunt voor een korte break naar Glasgow, ongeveer 50 kilometer verderop. Shopaholics zullen hun hart kunnen ophalen; op Londen na is Glasgow de beste stad om te winkelen in het Verenigd Koninkrijk. De stad is erkend als Europese Cultuurstad in 1990 en in 1999 als Britse Stad van Architectuur en Design. Er is een overvloed aan musea, gallerijen en prachtige architectuur om van te genieten. easyCar biedt autohuurfaciliteiten op Glasgow Prestwick Airport en andere luchthavens en centrum locaties verspreid over Schotland en het Verenigd Koninkrijk, inclusief Glasgow, Hamilton, Dundee, Edinburgh en Carlisle.


Goedkoopste autoverhuur vanaf Prestwick Airport

Beloon uzelf na een lange dag sightseeing en shopping met een ontspannen avond in één van de vele restaurants of bistro’s in Glasgow. Indien u nog energie over heeft kunt u dwalen naar één van de 800 bars en clubs in het stadscentrum van Glasgow en West End.

Met behulp van een goedkope huurauto bent u ook in de gelegenheid om de ware schoonheid van het omliggende Schotse platteland te ontdekken. Het wereldberoemde Loch Lomond bevindt zich slechts 30 kilometer noordwestelijk van Glasgow en ligt in het hart van het Loch Lomond en Trossachs National Park.

Terwijl u zich als een toerist voelt kunt u ook naar Gleneagles rijden op ongeveer een uur van Glasgow. U kunt uzelf trakteren op een luxe afternoon tea gevolgd door een wandeling in het adembenemende gebied.


Goedkope huurauto’s vanaf Glasgow Prestwick Airport (PIK)

U kunt uw goedkope huurauto gebruiken om een reistocht te ondernemen langs de mooiste bezienswaardigheden van Schotland, waaronder steden als Stirling en Edinburgh. De Prestwick Golf Club is bekend als de bakermat van het open golf kampioenschap. Golfliefhebbers zijn altijd welkom bij deze vriendelijke en ontspannen club die elk jaar vele golfers uit de hele wereld ontvangt.

Indien u niet van golf houdt wilt u misschien proeven van de andere culinaire hoogstandjes die worden aangeboden. De beroemde waterput van Bruce kan worden gevonden naast de St. Ninian’s kerk. Dit is waar gezegd wordt dat Robert the Bruce het helende water dronk dat herhaaldelijk zijn melaatsheid genas. Hoe het weer ook is (en dat kan heel variërend zijn), een wandeling over de promenade parallel aan de Firth of Clyde is ook een must-do.


Creëer uw eigen vakantie in het gebied van Glasgow

Waarom zou u niet een goedkope huurauto voor u klaar hebben staan zodra u landt? Er zijn vele goedkope luchtvaartmaatschappijen die naar Glasgow Prestwick Airport vliegen, inclusief ons zusterbedrijf easyJet, evenals Flybe, Ryanair en BMI baby.

Boek uw huurauto nu